"Vi utgår från ett holistiskt synsätt, eftersom vi vet att kropp, själ, känslor och yttre betingelser påverkar varandra och därmed vår hälsa och vårt välbefinnande."

VÄLKOMMEN TILL DIN LIVS RESA

I dagsläget har vi inga inplanerade datum men läs gärna om tidigare kurser här: 

THE NEW EVOLUTION OF HUMANITY

Våra kurser riktar sig till alla som vill utvecklas med den nya livskunskapen och den självläkande kraften till en större helhet och medvetenhet.

Vi har alla i oss den kroppskännedom som vi kan använda för att ge kroppen möjlighet att må bra. Kroppen har en mycket stor självläkande kraft om vi bara hjälper och stödjer den. Det gäller att lära sig sina personliga koder och att utveckla sin intuitiva förmåga för att förstå sig själv under vandringen på livets väg. Kroppen är vår färdskrivare, vår "svarta låda", den berättar om det vi gör är bra eller inte för oss.

Vi kan själva påverka vår hälsa och hjälpa till genom att ge förutsättningar för kroppen och att läka.

SOULLIFES KURSER

Kurserna hjälper dig att nå dina inre kärleksfulla utvecklingskrafter som förädlar din möjlighet att förverkliga dina optimala livsmål. Detta kommer att sätta dig själv i centrum och utveckla mer av den potential som du bär inom dig. Vi kommer ge dig redskap för att nå en stark kroppskännedom som ger dig mer frihet, avslappning och kreativitet.
Under våra kurser använder vi oss av Lasses guidade Soullife-meditationer, Evas intuitiva cello-healing, samt övningar med intuitiv rörelseterapi, sharing, målning, kroppslig närvaroterapi, (en utvecklad mindfulness) och mänga härliga möten med dig själv och andra på flera plan.
Varmt välkommen till ett möte med dig själv tillsammans med andra.


ENDAGSEVENT SKAPA DIN NYA LIVSVÄG

Din inre och din yttre miljö skapar möjligheten för själen att växa.
Ditt högre medvetande öppnar dörren till att följa din väg.
Vi ger dig vägledning att hitta din nya grund och stabilitet i dessa tider av kraftfulla utvecklingsfaser.
 En dag som formas genom den gruppenergi som skapas i vår gemenskap.
Datum: Inget datum planerat, mer info kommer. 
Pris:  -
Adress: Vimantorp, Kisa

VÄLKOMMEN TILL EN HÄRLIG HELGKURS FÖR KVINNOR MED EVA FASTH

Hur vi kan ur ett kvinnligt perspektiv använda vår kraft till att skapa stabila och goda förutsättningar för det liv vi vill leva både för oss själva och vår omvärld
Vi lever i en accelererande tid med stora utmaningar både på ett yttre och ett inre plan. Vår helhet av sinne, tankar, känslor, kropp och själ står i en ständig ström av information, intryck och influenser. Det samhälle och den kultur vi lever i är starkt präglad av många generationers levnadsvillkor som formats av helt andra förutsättningar än de vi har idag. Vi har alla exempel på vad det har inneburit för oss kvinnor både från våra egna liv och från generationer före oss.
Utifrån gruppen genomför vi övningar och guidade meditationer till ett friare flöda både individuellt och i grupp.
  • Vi frigör energi som både öppnar och stärker din utstrålning och dig som person.
  • Medvetna och omedvetna begränsningar och värderingar som kommer upp till ytan under kursen gång frigörs och bearbetas.
  • Du kommer få en större kunskap om hur du kan tolka kommunikationen med din inre kraftkälla och hur du öppnar din påfyllnad av energi.
  • Vi kommer arbeta med hur du på ett friare sätt kan stå kvar i din kvinnliga kraft utan kamp och få insikter om dina kvalitéer.
  • Genom möten och speglingar på ett djupare plan med andra kvinnor kommer du att få en större medvetenhet om dig själv och en stärkt och tryggare självkänsla.

Vi delar även erfarenheter och njuter av god mat i en härlig miljö. Helgen tillbringas på Vimantorp i vår supermysiga kurslokal.Vi serveras en underbar ekologisk vegetarisk mat.

Plats: VIMANTORP
Max 10 deltagare
DATUM: Inget datum planerat, mer info kommer. Pris: -

FAMILJEKONSTELLATIONER MED SONJA DUNKARS OCH EVA FASTH

EN TVÅDAGARS  KURS

Hur ser dina släktband ut och hur påverkar det dig i ditt liv?
Hur kan du återupprätta det naturliga kärleksflöde som kännetecknar en harmonisk familj?
Familjekonstellationer är en metod som handlar om att få en djupare inblick och förståelse för ditt eget liv utifrån ett fler generations perspektiv och hur det påverkar dig.
Förstå och bearbeta det psykologiska/själsliga arv vi bär med oss från tidigare generationer.
Få en djupare inblick och förståelse för din plats i världen utifrån ett generationsperspektiv
Finna lösningar till de dolda dynamiker som påverkar ditt dagliga liv, dina val och dina eventuella barns framtid.

Dag 1
Vi är alla del i en familj och en släkt och vi deltar i dess öde. Omedvetet och på ett osynligt sätt bär vi tidigare generationers utmaningar som påverkar oss i vårt dagliga liv - här och nu.
du får en inblick och förståelse i den dynamik både öppen och dold som påverkar dig eller din familj
vi tittar på hur familjesituationen kännetecknas av upprepade konflikter, missförstånd, skilsmässor, splittringar eller missbruk
Om du känner dig utesluten ur, eller inte känner att du hör till din familj.
Hur du finner nya lösningar för framtiden och frigöra dig från det som påverkar dig negativt här och nu.

Dag 2
Andra dagen fördjupar vi kontakten med de krafter som frigjorts i konstellationerna för att de delar som inte varit tillgängliga inom dig ska få utrymme att berika ditt liv. Genom olika meditativa övningar utifrån den aktuella gruppdynaniken kan vårat medvetande öppnas i ett kärleksfullt mottagande av våra inneboende kvalitéer. Att hitta ett samspel mellan den emotionella, själsliga och fysiska kroppen är vår utgångspunkt, vi läker det som varit så att du kan få ut mer glädje och kreativitet i ditt liv.
Med dessa två dagar vill vi ge dig en stabilare och tryggare grund att leva med och att utvecklas i på din livsresa.
Vi arbetar med att få ett öppnare medvetande och en djupare kärlek i ditt liv.
Alla är vi delaktiga i en livsplan fylld av möjligheter.


Datum: Inget nytt datum planerat. 

Pris: - 


SOULLIFEKURS PÅ KORFU
FIND YOURSELF IN THE NEW UNIVERSAL ENERGY

Följ med på en resa full av
Inspiration, Kraft, Kärlek, Glädje, Kunskap och Utveckling

Upplev en underbart varm kursstämning, med stark personlig och andlig utveckling, mycket glädje, kärlek och ljus, fantastisk vegetarisk mat, vackra miljöer samt ett härligt klimat.
 
En resa i själens vägledande visdom, kärlek och kraft
Vi lever i en tid med stegrande energifrekvens på jorden, det innebär att vår kropp och vårt medvetande påverkas på alla plan. Under kursen ägnar vi tid och gör övningar som hjälper oss att förstå våra nya inre signaler och som ger oss tillgång till vår fulla potential.

Under Lasses och Evas rutinerade ledning kommer vi att meditera, yoga, dansa, måla, forma, sharing och göra många andra öppnande frigörande övningar. Dessa övningar bidrar till att öka glädjen, tryggheten, stabiliteten och kärleken i vår läkning och utveckling på vår resa genom livet.
Vi får ta del av Evas intuitiva cellospel som ger oss övertonshealing i många dimensioner. Detta är inte bara oerhört vackert utan också en underbart avkopplande och stimulerande upplevelse. Eva är en av få utövare av cellons övertonshealing i Sverige och utstrålar en sällsynt samstämmighet med sin cello.
Lasse förmedlar med sin otroliga drivkraft och starka energi den högre kosmiska kunskapen och upplevelsen av hur vi kan tolka den i vår kropp. Hans erfarenhet och trygga närvaro borgar för den avkopplande atmosfär som ger möjlighet till personlig utveckling på det högre planet.
En fantastisk kursgård
Den underbara kursgården ligger på en bergstopp med otrolig panoramautsikt. Vi kommer att bo i ett lägenhetshotell nära havet vid en lugn och härlig strand.
Kurslokalen är den absolut vackraste vi någonsin sett. Det är en åttakantig luftig byggnad med glasade väggar, mycket rymd och ljus. En härlig kursgård på en magisk plats med gudomlig utsikt där vi får se solen gå upp och ned i havet. Vi bor nära stranden 5-10 min från den härliga långa stranden.


Datum: Inget datum planerat.

Pris: -