"Vi utgår från ett holistiskt synsätt, eftersom vi vet att kropp, själ, känslor och yttre betingelser påverkar varandra och därmed vår hälsa och vårt välbefinnande."

SOULLIFE PRODUKTER

Vi har utvecklat en egen produktserie, som idag består av Soullife Healing Oil och Soullife massage Healing oil. Våra produkter är framtagna i harmoni med människa och natur och består av 100% vegetabiliska ingredienser. Produkterna är helt fria från syntetisk parfym och färg och innehåller inga kemikalier.

SOULLIFE HEALING OIL

Soullife Healing Oil är en kombination oljor som intuitivt och kärleksfullt tagits fram till en hudolja Den hjälper kroppens energisystem och fysiska kemi att komma i balans. Oljan ger också en harmonisk känsla genom sin mjuka varma påverkan på flera dimensioner i våra kroppssystem. Oljan kan användas över hela kroppen. I vår tid av utveckling är denna produkt något extra. Den ger både den inre subtila och den yttre fysiska energin möjlighet att harmonisera och centrera våra energikroppar. Oljan hjälper kroppen att stabilisera och integrera energisystemen så att människans självläkande kraft får mer balans mer trygghet och ett bättre flöde.
Soullife Healing Oil kan användas över hela kroppen.


Innehåll: 

Persikokärneolja, Kokosolja, Tistelolja, Jojobaolja, Citrusolja(eterisk), Mandarinolja(eterisk), Morotsextrakt, Antioxidationsmedel (rosmarin).
Dosering vid energibalansering
1 droppe 1–3 gånger dagligen. Appliceras i halsgropen, under nyckelbenen, på handledernas insida, appliceras 5 cm under naveln, vid insidan på knäna och under hålfoten för att få bästa effekt.

KÖP VÅRA PRODUKTER

Du kan köpa vår olja i följande butiker: 
(klicka på respektive butik för länk)

Lifeland.se
Hemma i stavsjö


Vill du beställa den direkt från oss gäller följande: 

Produktstorlek och Pris
250 ml, 395:-
100 ml, 225:-
Frakt tillkommer beroende på vikt med 35:- resp 45:- Fraktfritt över 2000:-